Nieuwsoverzicht

Ontmoet ons op de beurs!

VisitBrabant Convention Bureau zal in 2018 deelnemen aan verschillende beurzen. Zo staan wij 15 februari in de RAI Amsterdam op de EventSummit. Hier vind u een zeer gevarieerd aanbod van wel 500 exposanten die u met hun producten & diensten helpen om de kwaliteit van toekomstige events te verbeteren. Daarnaast is er een uitgebreid en inspirerend kennisprogramma.

Ook zal VisitBrabant Convention Bureau aanwezig zijn op de IMEX in Frankfurt van 15 - 17 mei 2018. Duik 4 dagen in het hart van de wereldwijde MICE industrie. Maak kennis met exposanten vanuit de hele wereld, verwerf inzicht en inspiratie van experts en innovators en sluit aan bij talloze netwerkevenementen. 

Mocht u ons willen ontmoeten op een van deze beurzen, neem dan contact met ons op. Dat kan via mail, of op telefoonnummer +31(0)13 303 03 90 of +31(0)6 21 86 96 30.

  

 

 

Prestigieus Europees ITS Congres naar Brainport Eindhoven

Op 5 december is officieel bekend gemaakt dat Nederland in juni 2019 een toonaangevend Europees congres op het gebied van Smart Mobility zal hosten. Het Europese ITS Congres vindt plaats van 3 tot en met6 juni 2019 in de Brainportregio Eindhoven-Helmond. Het congres biedt het podium aan innovatie en projecten die te maken hebben met slimme mobiliteit, zoals zelfrijdende auto’s, filemijdende ontwikkelingen en logistiek. Een aantal van deze innovaties was bij de bekendmaking op de Automotive Campus in Helmond te zien.

Lees het volledige persbericht

29-06-2017 | Convention Bureau Brabant verder onder vlag van VisitBrabant

Gisterenavond ondertekenden Convention Bureau Brabant (CBB) en VisitBrabant, de marketingorganisatie voor destinatie Brabant, een overeenkomst waarin is vastgelegd dat het label MeetBrabant vanaf 1 januari 2018 wordt overgedragen aan VisitBrabant. Hiermee vergroten zij de gezamenlijke slagkracht richting de internationale MICE-markt. Vanaf heden worden alle activiteiten van MeetBrabant in opdracht van het Convention Bureau Brabant door VisitBrabant in Oisterwijk uitgevoerd.

Lees het volledige persbericht