Lekker eten & heerlijk slapen

Brabant staat bekend om haar Bourgondische en gastvrije karakter. Van internationale hotelketens tot karakteristieke familiehotels, in Brabant wordt u altijd met open armen ontvangen en bovendien tegen zeer redelijke prijzen. En het Bourgondische centrum van Nederland, kunt u altijd terecht voor een hapje en een drankje. In Brabant is iedereen altijd en overal welkom. Niet voor niets wordt over Brabant beweerd: “Want daar brandt nog licht!”

 

Lekker eten in Brabant

De Bourgondische cultuur van Brabant maakt dat we van lekker eten houden, liefst in groot gezelschap. We herbergen een hoge dichtheid aan sterrenrestaurants, waar typische Brabantse streekproducten als aardbeien en asperges op het menu prijken, maar Brabant biedt nog veel meer. Ook op locatie zorgen we voor topkwaliteit, zoals European Region of Gastronomy 2018 betaamd. Uiteraard helpen we u graag bij het vinden van de door u gewenste cateraar of passende locatie.

Aanbevolen restaurants

Heerlijk slapen in Brabant

Een goede nachtrust is essentieel voor de beleving van uw gasten. Brabant biedt hotels in alle soorten en maten, in de dynamiek van de stad tot in de luwte van de natuur. Of wilt u juist iets bijzonders: slapen tussen de leeuwen of bijvoorbeeld in een uniek design-verblijf? Steevast op slechts een steenworp afstand van uw venue. Uiteraard helpen we u graag bij het vinden voor de juiste slaapgelegenheid voor uw gasten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.