Onze diensten

Locatiekeuze

Graag informeren we u vrijblijvend over de mogelijkheden van uw bijeenkomst in Brabant conform uw wensen en eisen. De online venuefinder geeft een eerste indruk, maar graag informeren we ook persoonlijk voor een advies.

Pop-up locaties op maat

In Brabant is niets te gek en dus inspireren en faciliteren we u graag met bijzondere (pop-up) locaties voor unieke, creatieve en onvergetelijke bijeenkomsten op maat. Uiteraard tot in de puntjes verzorgd.

Site-inspections

Graag verwelkomen we u in Brabant, zodat u met eigen ogen Brabant, onze steden en onze locaties kunt zien. We maken een programma en begeleiden u tijdens uw bezoek. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Social tours

Combineer uw event met bijzondere excursies, social tours of partnerprogramma’s. Treedt in Van Gogh's voetsporen, verwonder u in De Efteling of beleef Dutch Design. Wij maken een uniek programma waar uw gasten nog lang over napraten!

Marketing & Promotie

Een team van specialisten staat klaar om u te adviseren over de promotie van uw event. Uiteraard benutten we daarbij graag de marketingkanalen van VisitBrabant en NBTC Holland Marketing voor maximaal bereik. Informeer naar de mogelijkheden.

Voorfinancierings- & Garantiefonds

Graag informeren we u over de mogelijkheden van het VGF, een stimuleringsfonds voor meerdaagse internationale congressen dat een lening en evenementenverzekering tegen zeer gunstige condities biedt.